AZAMİ ÖĞRENİM SÜRELERİNİ (4 YIL) DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Mimari Restorasyon Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Geleneksel El Sanatları Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Aşçılık  Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

İşletme Yönetimi  Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Pazarlama  Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Giyim Üretim Teknolojisi  Programı 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Öğrencilik Süresini Doldurarak  2 Ek Sınav Hakkı Veirlen Öğrenci Listeleri ve Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 26.08.2024 13:42 Okunma Sayısı : 270