2020-2021 Yılı Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Meslek Stajları Hakkında

Yaz Dönemi Zorunlu/Seçmeli Meslek Stajları Hakkında

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Esasları' na zorunlu seçmeli meslek stajlarının yapılışına ilişkin 9. maddenin eklenmesinin uygun olduğuna dair Üniversitemiz Senatosunun 10/03/2021 tarih ve 598/5 sayılı kararı uyarınca öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi zorunlu/seçmeli meslek stajlarını yüz yüze ya da uzaktan öğretim yöntemiyle yapabileceklerdir.
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde zorunlu/seçmeli meslek stajını yapmak isteyen öğrencilerimizin staj yapılış şekillerine ilişkin dilekçelerini (ödev olarak yapmak istiyorum/ yüz yüze yapmak istiyorum)   ve başvuru formlarını en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar şahsen ya da Meslek Yüksekokulumuzun e-posta  (milas@mu.edu.tr) adresine mail yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir.
Meslek stajlarını yüz yüze yapmak isteyen öğrencilerimizin ayrıca Sosyal Güvenlik Araştırma Formu ( ya da e-devlet üzerinden alınacak SPAS Belgesi ) ve Stajyer Öğrenci Kabul Formunu onaylanmış olarak göndermeleri gerekmektedir.
1. MESLEK STAJINI YÜZ YÜZE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN 
-Dilekçe Örneği
-Başvuru Formu
-SGK Provizyonu ”Sgk merkezlerinden ya da e devletten alabileceğiniz Sağlık Provizyon Sorgulama Sonucu"nu gönderiniz(E-devlet arama kısmına SPAS yazıp ilk sonuca tıklayın. Ekran görüntüsünü gönderiniz)”
-Staj Defteri
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj İşgünü Takvimi için tıklayınız.
***Yüz yüze meslek stajını yapan öğrenciler staj defterlerini staj bitiş tarihinden itibaren en geç 3 gün içerisinde şahsen veya posta yolu ile ilgili Bölüm Başkanlığına göndermesi gerekmektedir.
 
  1. MESLEK STAJINI UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN 
-Dilekçe Örneği
"Kayıtlı olduğum programda uzaktan öğretim yöntemiyle staj yapmak istiyorum" dilekçesi vererek meslek stajını yapmak isteyen öğrenciler en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar şahsen ya da Meslek Yüksekokulumuzun e-posta  (milas@mu.edu.tr) adresine  mail yolu ile dilekçelerini ulaştırmaları gerekmektedir.
 
  1. Meslek stajını kayıtlı olduğu okulun Bölüm/Programlarında yapmak isteyen öğrenciler için meslek stajı yerine uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacak çalışmalar 5 Temmuz 2021 tarihine kadar Bölüm Başkanlıkları tarafından DYS üzerinden öğrencilere ilan edilecektir.
  2. Meslek stajı yerine uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacak olan çalışmanın 15 Ağustos 2021 tarihi saat 23:59’a kadar öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2021 14:17 Okunma Sayısı : 2758

Son Duyurular