Yüksekokulumuzda Görev Değişikliği

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır’ın görev süresinin dolmasının ardından kurumumuz müdürlüğüne Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Abuzer Kızıl atandı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır’ın görev süresinin dolmasının ardından gerçekleşen atamada, Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Abuzer Kızıl, Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü’ne getirildi.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Abuzer Kızıl, Meslek Yüksekokulumuzda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
Rektör Çiçek, görev süresi boyunca yaptığı özverili çalışmalardan ötürü Prof. Dr. Mehmet Kır’a teşekkür etti, Doç. Dr. Abuzer Kızıl da yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi : 11.01.2022 15:01 Okunma Sayısı : 556