Meslek Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplandı

Meslek Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu olarak 28 Nisan 2022 Salı günü ilk toplantı gerçekleştirilmiştir.
Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı sektör ve STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi. Danışma kurulunda yer alan; Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Trabzon, Doç. Dr. Gülüzar Çelebilik, Milas Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nuray Çiftci, Mezun Öğrenci Temsilcisi Selçuk Karabağ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yükseokulu Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl başkanlığında bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirdi.
Danışma kurulu üyeleri toplantıdaki gündeme ilişlin görüş, beklenti ve önerilerini sundu. Milas ve bölge özelinde, ülke genelinde hatta uluslar arası boyutta üniversite kamu özel sektör işbirliğinin ele alındığı toplantı oldukça verimli geçti.
Toplantıya katılan danışma kurulu üyelerine ve üniversiteye destek veren herkese teşekkür ederek bir konuşma yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yükseokulu Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl, “İş dünyası ile iletişimin ve iş birliğinin güçlendirilmesi, bilimsel araştırmaların desteklenmesi, okulun sosyal, kültürel ve sanatsal hayata olan katkılarının artırılmasına yönelik ilk danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Okulumuzun bölüm ve programlarında eğitim gören öğrencilerimizin, kamu ve özel sektör, kurum, kuruluş ve meslek odaları ile işbirliğini geliştirmek istiyoruz. Kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu konularda proje, seminer, staj, tez çalışmaları, panel, sempozyum, çalıştay gibi bilimsel etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Aynı zamanda kamu ve özel sektörün bilgi ve deneyim birikimini öğrencilerimize aktarma gayesindeyiz. Bu bağlamda ilk toplantımızı çok önemsiyorum. Sizlerin katılımı ve değerli fikirleri, talepleri bizler için çok önemli.” diye konuştu.
Toplantı, konuklara üniversitenin bölümlerinin tanıtılması ve hatıra fotoğrafı çekimi sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 09.05.2022 14:48 Okunma Sayısı : 449

Son Haberler