EL SANATLARI BÖLÜM ETKİNLİKLERİ

EL SANATLARI 2014-2015- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BÖLÜM ETKİNLİKLERİMİZ

GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI KAPSAMINDA EL BASKICILIĞI

ETKİNLİĞİ

-Milas Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü, Geleneksel El Sanatları Programı kapsamında el baskıcılığı etkinliği düzenledi. Ustaların inceliklerini anlattığı geleneksel Tokat yazmacılığı el baskısı, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

MEDYADA :

“Gelenekten Geleceğe”  El Sanatları  ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğrencileri Atölye çalışmaları Karma Sergisi"

“Milaslı Kadınlar” Geleneksel El Sanatları Programı Fotoğrafçılık Dersi Kapsamında Program Öğrencilerinin karma fotoğraf sergisi.

“Kahraman Kadınlarımız anısına” karma sergi

Milas Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 8 Mart kadınlar günü olması nedeniyle Karma sergi açıldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün salonunda  Milas Yüksek Okulu Öğretim Elemanları tarafından hazırlanan serginin açılışını Milas Kaymakamı Fuat Gürel,Milas Belediye Başkan Vekili Aysun Karatoprak yaptı.

Sergide ; Yrd.Doç.Dr.Gülüzar Çelebilik İşleme ve Nakış dalında,Öğr.Gör.Nagehan Öğsüz Shibari ve boyama dalında ,Öğr.Gör.Berna Sevinç keçe üzerine el baskısı dalında,Öğr.Gör.Volkan Uzun Ebrulu hat dalında,Öğr.Gör.Canan Kark Çiftci Takı gümüş işlemeciliği dalında Öğr.Gör.Rezzan Bora gümüş İşlemeciliği dalında  ve Aliye Aslangiray Resim kursu öğrencileri de yağlı boya tablo dalında hazırladıkları eserleri beğeniye sundular.

UZEM
AKADEMİK TAKVİM